Мъжете на Марая Кери

Една от най-гласовитите и най-продавани певици за всички времена Марая Кери разкри шокиращи факти за сексуалния си живот.

От развода на звездата и звукозаписния мениджър Тони Мотола през 1998 г., прелестната певица бе въвличана във всевъзможни връзки с известни мъже. Не само със звездата на Янките - Дерек Джетър, латино певеца Луис Мигел, музикалния продуцент Марк Судак, та дори и с рапъра Еминем.

Състоянието в интимния живот на носителката на награда Грами далеч не е така разнообразно и шарено. На въпрос от журналистичеката гилдия: Дали е имала връзка с Еминем, Марая отговори: Моля ви, никога не съм имала каквато и да било сексуална връзка с този мъж. Мога да преброя мъжете, с който съм правила секс на пръстите на лявата си ръка.

Напоследък изпълнителката на "Hero" е толкова отчаяна в търсенето на своята половинка, че смята да посещава "Вечери на бързите срещи" - това са организирани срещи, където жените се срещат с няколко различни мъже на така наречените "Бързи срещи".

Марая споделя пред медиите: "Наистина ми допада идеята за тези "бързи срещи". Харесва ми идеята за 15 бързи срещи, всяка от които трае по три минути и после да се прибереш в къщи сам."